• tumer@fsm.edu.tr

Çevrimiçi Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi TÜMER ve Eğitim Fakültesi işbirliği ile düzenlenecek olan "Çevrimiçi Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı" kayıtları başlamıştır. Programla ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir.

Eğitim Bilgileri

Başlangıç tarihi: 13.06.2022

Ders günleri: Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe

Ders saatleri: 18.00 - 20.00

Sınav Teslim Tarihi: 22.07.2022

Ön kayıt için son gün: 01.06.2022

Eğitim Ücreti

1.100 TL

Eğitim Süresi

32 saatlik teorik dersler 4 hafta, 8 saatlik pratik eğitim 1 hafta devam edecektir.

Katılımcıların aşağıdaki koşullardan en az birini sağlamış olması şartı aranır.

• Üniversitelerin dil öğretmenliği bölümlerinden (Türkçe ya da yabancı diller) mezun olmak ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin dil ve edebiyat bölümlerinden mezun olmak ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin dilbilim bölümlerinden mezun olmak ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin mütercim-tercümanlık bölümlerinden mezun olmak ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak,
  • Lisans mezunu olup en az 1 yıl yabancılara Türkçe öğretmiş bulunmak ve bu durumu kanıtlayacak durumda olmak.
  • Sınıf öğretmenliği veya sınıf öncesi öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak  ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak.

NOT: Sertifika programı en az 15 katılımcı ile açılacaktır. Yeterli başvuru olması durumunda kesin kayıt için tarafınıza bilgilendirme maili gönderilecektir.

Ön Kayıt Formunu doldurunuz: https://forms.gle/7H8TRLGUDUAsZW119