FSMVÜ | FSM TÜMER
Kabul Mektubu Başvurusu

TÜMER'de Covid-19 sebebiyle Nisan 2020'den bu yana derslerin tamamının online olarak yürütülmesi, derslere devam için Türkiye'de bulunma gerekliliğinin olmaması ve Türkiye'ye gelmek için kabul mektubu alan bazı öğrencilerin TÜMER'de derslere başlamadığının tespit edilmesi üzerine TÜMER olarak kabul mektubu şartları yeniden düzenlenmiştir.

Buna göre, TÜMER'den kabul mektubu almak isteyen öğrencilerin öncelikle bir seviye online Türkçe derslerine kayıt olup derse devam etmeleri ve seviye sonunda yapılan sınavda başarılı olmaları gerekmektedir. Öğrenciler birinci seviyeyi başarı ile bitirip ikinci seviye için ödeme yaptıkları takdirde kabul mektubu talebinde bulunabilirler.

Bunun yanı sıra tüm seviyeler için toplu ödeme yapan öğrencilere kur derslerine girip sınav olma koşulu öne sürülmeksizin kabul mektubu alma hakkı tanınmıştır.

Kur ücretinin iadesi yoktur. Derslerimiz online olduğundan, vizesi kabul edilmeden kur ücreti ödemiş olan öğrenciler derslere bulundukları ülkeden katılabilirler.

1. GEREKLİ EVRAKLAR
    1. Pasaport fotokopisi
    2. Ödeme makbuzu
  2. BAŞVURU
    1. Kabul mektubu ücreti (450 TL) + 5 seviye kur ücreti (5500 TL) öğrenci adayının adı ve soyadı belirtilerek TÜMER hesabına ödeyin.
    2. Pasaport fotokopisi ve ödeme dekontunu tumer@fsm.edu.tr adresine gönderin.
    3. TÜMER tarafından hazırlanan Kabul Mektubu istenen ülkenin Türk konsolosluğuna ve öğrenci adayının mail adresine gönderilir.
    4. Kabul Mektubunun aslını TÜMER ofisinden alabilirsiniz.

3. HESAP BİLGİLERİ

Vakıfbank Fatih Şubesi-S00099